avonturenweek in zweden

VAN DAG TOT DAG

Dag 1: Aankomst

Na 14.00 is inchecken op de camping en bij Björnbyn mogelijk. ’s Avonds maak je in overleg met een instructeur van Moose Adventure and Outdoor een planning voor de komende week.

Dag 2 tot en met 7

Voor de kinderen staan er deze week verschillende kinderactiviteiten op het programma, afhankelijk van de keuze die gisteren is gemaakt kun je onder andere meedoen aan het hutten bouwen, bogen maken en pijl en boog schieten een vlot bouwen en vlotvaren of een GPS Dropping.

In de tijd dat de kinderen aan de kinderactiviteit deelnemen maken de ouders een kanotocht, een fietstocht of een wandeltocht.

Natuurlijk staan er deze dagen ook een aantal activiteiten op het programma waar ouders en kinderen gezamenlijk aan deelnemen, zoals een beversafari waarbij eerst een educatieve presentatie wordt gegeven. Na deze presentatie over de bever stappen we in de bus en rijden we een stukje naar de rivier waar we onze kano's te water zullen laten.  Samen gaan we op zoek naar bevers en hun burchten. Misschien spotten we onderweg ook nog wel andere wilde dieren. Ook wordt er ’s avonds een wildsafari gereden. Na een uitgebreide presentatie gaan jullie op pad met een GPS in je eigen auto.

Een geheel verzorgde BBQ voor het gehele gezin maakt onderdeel uit van het programma.

 

Dag 8: Vertrek

Helaas is vandaag de laatste dag van deze week alweer aangebroken en is het tijd om weer naar huis te gaan. Uitchecken kan tot 11 uur

 

terug naar avonturenweek

 

direct boeken