Even voorstellen!

 

Wij, heten u van harte welkom.

Op vakantie en toch vertrouwd! Radastrands Camping is een camping in Zweden met Nederlandse eigenaar. Wij hebben op 1 oktober 2016 de camping overgenomen en staan voor u klaar om u een heerlijke en onvergetelijke vakantie te bezorgen. Kwaliteit, service en natuurlijk heel veel vakantieplezier staan bij ons hoog in het vaandel. 

Als kind kwam Tobias al vele malen met zijn ouders ( Herry en Marjan ) in Zweden en samen met Herry droomde hij van een eigen camping in de bossen van Zweden. 

Tobias is opgeleid als outdoorinstucteur en zorgt voor de begeleiding van de verschillende outdooractiviteiten. De outdooractiviteiten worden allemaal vanuit het outdoorcentrum Moose Adventure & Outdoor (gevestigd op Rådastrands Camping) georganiseerd. Samen met ons kunnen wij voor u een programma verzorgen voor een vakantie vol activiteiten en ontspanning. 

Herry en Marjan hebben beide een achtergrond in de zorg en het bedrijfsleven en zullen er voor zorgen dat u naast alle activiteiten in alle rust kunt genieten van een  heerlijke vakantie in Zweden

Wij hopen samen, dat we u een hele fijne vakantie kunnen bezorgen zodat u net zo veel van Zweden kunt gaan genieten als dat wij doen!