Activiteiten overzicht

Zomeractiviteiten

Mountainbike tochten

Mountainbike tochten

Van de Zweedse natuur genieten kan op vele manieren, een leuke sportieve manier is natuurlijk mountainbiken! Ga alleen, met vrienden of familie de natuur in met behulp van een van onze mountainbikes met GPS.

Klimmen

Klimmen

Laat het aapje in je los want iedereen mag bij ons de boom in! Lekker klimmen en klauteren in onze 3 aangelegde monkey klim bomen onder leiding van een van onze ervaren instructeurs. Is dat niet spannend genoeg kun je mee doen met onze outdoor klim-clinic waar je een echte cursus krijgt in het klimmen en zekeren.

Geïnteresseerd? Lees meteen verder bij meer informatie.

Outdoor lasergamen

Outdoor lasergamen

Altijd al de strijd aan willen gaan met of tegen je familie? Bij ons is het mogelijk. Gewapend met een van onze professionele lasergame wapens in het daarvoor speciaal geprepareerde stuk bos gaan we kijken welk team het beste is.

Beversafari

Beversafari

Altijd al eens bever in het wild willen zien? Wij gaan samen met u per kano opzoek naar de bevers.

GPS wandeltochten

GPS wandeltochten

Heerlijk samen wandelen met de familie of misschien wel alleen. Dat kan! Aangezien wandelpaden niet altijd goed aangegeven worden in Zweden heeft ons team het voor u makkelijker gemaakt en de mooiste routes in een GPS gezet. Zo kunt u genieten van de prachtige natuur zonder te verdwalen.

Vierkamp (schiet clinic)

Vierkamp (schiet clinic)

Deze 3 uur durende clinic bestaat uit 4 stoere activiteiten. Je gaat leren boogschieten, hand kruisboog schieten, hand luchtbuks schieten en bijlwerpen. Belangrijk: Deze activiteit is alleen mogelijk vanaf 16 jaar en ouder.

 

 

Wildsafari

Wildsafari

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee krijgt u eerst een uitgebreide presentatie over het wild dat hier loopt. Na de presentatie krijgt u nog een kleine uitleg over de GPS die u mee krijgt voor onderweg. De GPS zal u de route wijzen die u kunt rijden. We geven we u ook nog wat lekkers mee voor onderweg.