Survivalbaan

Kun je niet stil blijven zitten tijdens je vakantie of heb je gewoon zin in wat meer uitdaging? Dan is survivalbaan van Moose Adventure and outdoor op Rådastrandscamping misschien wel iets voor jou.

 

SWINGOVER

We hebben 8 verschillende swingovers. Een swingover is meestal een touw dat aan een balk vast zit. Je klimt in het touw naar boven, maakt een koprol over de balk en klimt daarna via hetzelfde touw weer naar beneden. 

 

APENHANG (20 m)

Hangend onder aan een touw naar de overkant klimmen, of via cat crawl bovenlangs op het touw naar de overkant. Pas als je de 2e boom aan de andere kant aangetikt hebt, heb je de hindernis gehaald en kun je door naar de volgende.

 

 

DAKNET

Er is 1 daknet van 8 meter lang. Ga boven of onderlangs het net van de ene kant naar de andere kant.

 

 

  

APENHANG BALK

Hangend onder aan de balk naar de overkant klimmen, of via cat crawl bovenlangs op de balk naar de overkant. Pas als je de boom aan de andere kant aangetikt hebt, heb je de hindernis gehaald en kun je door naar de volgende.

 

 

 

PAKLADDER

Een pakladder van 5 meter lang. Zwier van spijl naar spijl onder aan de ladder naar de overkant zonder op de grond te komen.

 

 

  

TRIANGELS

De triangels hangen aan een touw met een afstand van 8 meter. Zwier van triangel naar triangel totdat je aan de andere kant bent. Als je aan de andere kant de boom aangetikt hebt, heb je de hindernis gehaald en kun je door naar de volgende.

 

  

 

ENTERPLANK

De enterplank is 5 meter lang. Zwier van handvat naar handvat onder de plank naar de overkant. Kun je aan de andere kant de boom aantikken heb je de hindernis gehaald en kun je door naar de volgende hindernis.

 

 

SPAANSE RUITER (2)

Klim via de schuine balk over de horizontale balk heen en aan de andere kant weer via de schuine balk terug.

 

     

BANDENSTAPLUSSEN

Stap van band naar band naar de overkant of hang als een aapje onder de banden en klim van band naar band. Dit alles zonder op de grond te komen.

 

 

 

ZWEVENDE BALKEN

Hangend onder aan de balken, klim je van balk naar balk. De balken wiebelen mee, dus let goed op! Of klimmend over de balken heen proberen naar de overkant te komen.

 

 

 

 

TOUWSTAPLUSSEN

Stap van touw naar touw, kun je aan de andere kant de boom aantikken, heb je de hindernis gehaald en mag je uit de lussen stappen om door te gaan naar de volgende hindernis.

 

 

 

LIANEN

Zwier van liaan naar liaan zonder  de grond aan te raken naar de overkant. Als je aan de andere kant de boom aangetikt hebt, heb je de hindernis gehaald en kun je door naar de volgende.

 

 

<<TERUG naar AVONTUUR en SPORT

  

Onze baan bestaat uit 22 hindernissen die zowel de beginnende als de ervaren survivalrunner genoeg uitdaging biedt.       <<TERUG