Singlereis in Zweden

VAN DAG TOT DAG

Het hieronder staande van dag tot dag programma is een suggestie en kan wijzigen. Dit betekent dat alle activiteiten wel aan bod komen, maar mogelijk in een andere volgorde.

 

Dag 1: Aankomst

Na 14.00 is inchecken op de camping en bij Björnbyn mogelijk. In de avond komen we allemaal samen rond een kampvuur om elkaar te leren kennen en een korte uitleg over hoe de week eruit zal komen te zien. 

Dag 2: Teambuilding en schietclinic

Elke ochtend start met een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt gaan we beginnen met de kennismakingsochtend. Met verschillende spellen leren we elkaar beter kennen. Hierna gaan we lunchen en na de lunch gaan we starten met een schietclinic. Tijdens deze clinic leren we boogschieten, buks schieten en kruisboog schieten! Na alle activiteiten is het tijd om het avond eten voor te bereiden en te gaan eten.

Na het eten maken we een kampvuur waar muziek gemaakt kan worden en spelletjes gespeeld. 

Dag 3: Kanotocht

Na het gezamenlijk ontbijt pakt iedereen zijn spullen en stappen we in de bus om naar Geijersholm te rijden. Hier worden de kano’s te water gelaten en gaan we beginnen met een heerlijke kanotocht onder begeleiding van een ervaren kano-instructeur.

Halverwege deze tocht stoppen we even om boven een kampvuur te genieten van heerlijke Zweedse pannenkoekjes (pannkakor). Na dit vullende maal stappen we weer de boot in en varen het laatste stuk van de tocht.

Bij de eindbestemming aangekomen staat de bus alweer te wachten om ons terug te rijden naar de camping.

 

Dag 4: Wandeling en Outdoor cooking

Bij het ontbijt zorgt iedereen ervoor dat er ook eten klaar gemaakt wordt voor de lunch. Zodra iedereen er klaar voor is stappen we in de bus en rijden we naar de mooiste waterval van Värmland. Hier zijn verschillende wandelroutes die gelopen kunnen worden.

Na de wandeltocht stappen we weer in de bus en rijden we terug naar Björnbyn en de Camping.

Terug op de camping maken we alles klaar voor het outdoor cooking. Samen koken we een heerlijke stoofpot boven een kampvuur. Na het eten ruimen we samen alles op en is er nog tijd voor wat gezelligheid rond het kampvuur.

 

direct boeken

 
 

 

Dag 5: Klimmen – Lasergamen en BBQ

Na het ontbijt is het belangrijk dat iedereen goede stevige schoenen aan trekt, de sieraden afgedaan en alle lange haren in een staart, want we gaan klimmen! Deze ochtend gaan we klimmen in bomen met speciale klimgrepen en gaan we proberen zo hoog mogelijk te komen. Ook leer je wat nieuwe technieken hoe je het beste kunt klimmen.

Hierna gaan we samen lunchen in het restaurant. Heeft iedereen genoeg gegeten en gerust, gaan we door naar het volgende, lasergamen! In het bos ga je de strijd aan te gaan tegen het andere team.

Na het lasergamen kun je rustig gaan zitten en genieten van de volledig verzorgde BBQ 

Dag 6: Karlstad en uit eten

Na het ontbijt is het tijd om naar Karlstad te gaan om wat cultuur te gaan snuiven. In de avond is het mogelijk om uit eten te gaan bij de verschillende eet gelegen heden in deze stad. 

Dag 7: GPS Fietstocht en Beversafari

Na het ontbijt, waar je ook meteen een lunch voor jezelf klaar maakt, is het tijd om je sportief om te kleden want er staat een fantastische fietstocht door de Zweedse natuur op je te wachten. Met het behulp van een GPS kom je de mooiste paden tegen en als je geluk hebt zie je misschien nog wel een eland!

In de avond gaan jullie op beversafari. Eerst krijg je een uitleg over de bever en zijn leefomgeving. Hierna stappen we in de bus en rijden we naar de instap van de beversafari. Hier laten we de kano’s te water en beginnen we aan de tocht begeleid door onze bever expert. 

Dag 8: Vertrek

Helaas is vandaag de laatste dag van deze week alweer aangebroken en is het tijd om weer naar huis te gaan.

Uitchecken kan tot 11 uur

terug naar siglereizen