Vakantie arrangementen

Wilt u een verzorgde vakantie in combinatie met activiteiten boeken klik dan op een van onze vakanties.

wintervakantie

8 dagen lang genieten tijdens een actieve winterweek in Zweden!

Ervaar de Zweedse natuur en cultuur van Värmland elke dag weer op een andere sportieve manier. Heerlijk  langlaufen,  schaatsen, en sneeuwschoenwandelen, leer ijsvissen en boogschieten, en ga op pad voor een husky sledetocht.

 

avonturenweek

Wil je graag veel ervaren en beleven tijdens je vakantie, maar wil je zelf beslissen wanneer je wat gaat doen? Wil je de Zweedse natuur ontdekken? Wil je niet vastzitten aan een programma, maar wel graag korting krijgen omdat je alles in een keer boekt? Dan is dit arrangement echt iets voor jou!   

 

outdoor sport vakantie

7 Daagse survival(run) vakantie voor de echte sportieveling!  (Alleen voor groepen). In deze sportieve week staat de survivalbaan centraal, hier starten en eindigen we de week mee. Verder zullen er allemaal andere leuke activiteiten aan bod komen zoals kanoën, mountainbiken, wandelen en het zoeken naar bevers!

 

wandelen in de vakantie

Heerlijke 7 daagse wandel vakantie in Zweden! Lekker wandelen in de mooiste omgeving van Värmland.  In deze 7 dagen durende vakantie zitten verschillende prachtige wandel tochten van 10 tot 24 kilometer. Elke dag weer worden er nieuwe paden en locaties ontdekt. Misschien kom je wel een eland tegen!

 

actief en cultuur in de vakantie

7 dagen lang een actieve en culturele vakantie in Zweden! Beleef de Zweedse natuur en cultuur van Värmland elke dag weer op een andere manier. Heerlijk 8 dagen fietsen, wandelen, een bezoek aan het Pelgrims wandkleed en dagens eten ( middag eten ) bij een oude familie boerderij.

<< terug naar Rådastrands Camping>>

eenoudervakantie

8 dagen lang een verzorgde vakantie voor een ouder gezinnen in Zweden! Alleen staand met je kinderen op vakantie, samen dingen doen maar ook genoeg tijd voor jezelf om activiteiten te doen in de Zweedse natuur.

 

singlevakantie

Ben je single, heb je geen zin om allen op vakantie te gaan, maar lijkt het je wel heel interessant andere leuke lieve singles te ontmoeten? Beleef je graag een sportieve en avontuurlijke vakantie week? Dan is deze vakantie echt iets voor jou!

 

kanotochten

Onze kanotochten zijn speciaal uitgezet voor de natuur liefhebber en laten je langs de mooiste plekken van Zweden varen. We hebben verschillende meerdaagse tochten voor je uitgezet.

 

actief de voorjaars- of herfstvakantie door

8 dagen lang een actieve familievakantie in Zweden! Beleef de Zweedse natuur en cultuur van Värmland elke dag weer op een andere manier. Heerlijk 8 dagen kanoën, wandelen, boogschieten, mountainbiken en zelf leren koken boven een kampvuur.

motorrijden in Zweden! 

Rijdend over de weg of de verschillende prachtige gravelwegen ervaar je de Zweedse natuur van Värmland elke dag weer opnieuw. Geen dag is hetzelfde. Samen met een ervaren instructeur leer je nieuwe wegen en plekken kennen. Na elke dagtrip kom je weer terug op de camping om te eten en te overnachten.